september 2

5 manieren om je geld mindset te vergroten

0  comments

Je geld mindset zorgt er onbewust voor hoe jouw financiële situatie er nu uit ziet. Dit hebben wij zelf niet door omdat we niet anders gewend zijn. Vraag jij je wel eens af waarom je bepaalde gedachtes hebt? Ik vermoed van niet. Daarbij komt het dat de meeste mensen niet weten dat hun gedachtes (dus wat zij denken) er voor zorgen hoe hun leven er uit ziet. Nu je dit dus weet kun je je leven dus gaan sturen.

Hier zijn 5 manieren om je geld mindset te vergroten.

1. Verander je overtuigingen

Als je net zoals ik ben, ben opgegroeid in een gezin waar je ouders je vertelden dat “geld niet aan de bomen groeit” en dat “je hard moet werken voor je geld”. Dit zijn wat ik geldverhalen / blokkades noem. Het zijn de percepties of overtuigingen over wat jouw familie over geld geloofde.

Ze worden meestal diep in ons onderbewustzijn begraven, dus je weet misschien niet eens dat ze er zijn. Maar we hebben de macht om deze overtuigingen te veranderen! In plaats van te zeggen: “Ik moet hard werken voor geld”, draai het script om en zeg: “Geld stroomt gemakkelijk en moeiteloos naar mij toe.”

Dit omvat ook het wijzigen van je taal. In plaats van te zeggen “Dat kan ik niet betalen.” Zeg je nu: “Ik kies ervoor mijn geld anders uit te geven.” en zo kun je er zelf vast nog wel een paar bedenken.

2. Open je geest voor oneindige mogelijkheden

Als het gaat om het ontvangen van geld, kan je logische geest je ergste vijand zijn. Het heeft een beperkte capaciteit om verder te denken dan wat het al weet. Wanneer je aannames hebt die je niet kunt geloven dat je alleen geld kunt ontvangen op bepaalde vooraf bepaalde manieren, zoals een salaris van het werk of het winnen van de loterij, blokkeer je het universum om andere geweldige creatieve manieren te vinden om je overvloed te brengen.

Dus wees open om op onverwachte manieren te ontvangen. Of je nu wordt uitgenodigd voor een etentje op een chique jacht, een leuke werktrip met alle kosten betaald, of een vriend die een kop koffie voor je wil kopen. Overvloed komt in vele vormen. Sta open voor alles.

3. Maak ruimte

Oh ik hou van deze! Wanneer je leven tot de nok gevuld is met oude energie, herinneringen en rommel, creëer je niet symbolisch of energetisch ruimte voor overvloed om in je leven te komen. Doe een levensbeoordeling – kijk eerlijk naar je huis, bezittingen, banksaldo, liefdesleven, vrienden, carrière, vrije tijd, gezondheid en levensstijl.

Wat moet er gaan gebeuren om je vrijer, lichter en bevrijd te voelen? Ik woon nu al weer 3 jaar in mijn huidige huis en afgelopen oktober heb ik eens alle kasten open getrokken om te kijken wat daar ligt wat ik niet gebruikt heb in de tijd dat ik hier woon. Een groot deel van die spullen heb ik naar de kringloop gebracht om zo ruimte te maken in mijn leven.

4. Toon dankbaarheid

Dit doe ik dagelijks, maar als het om geld gaat dan kan ik nog wel wat verbeteren. Ik wil me meer concentreren op de rijkdom, overvloed en welvaart die al in mijn leven aanwezig is.
Ik heb een overvloed aan gezondheid, een comfortabel bed om mijn hoofd te laten rusten, en de luxe om een eigen huis motor en auto in mijn bezit te hebben. Ik heb al zoveel om dankbaar voor te zijn! Ik wil dit gevoel van dankbaarheid continu cultiveren, zodat ik nog meer overvloed in mijn leven kan aantrekken.

5. Ochtendmeditatie

Waar je je aandacht op richt zal zich vermenigvuldigen. Ik geloof dat ik me moet concentreren op het gevoel dat een overvloed aan geld kan bieden. Door je dag te beginnen met een stille bemiddeling (meditatie) wordt je klaargestoomd voor het ontvangen van alles wat het Universum te bieden heeft.

Ik probeer elke ochtend ongeveer 20 minuten te mediteren, maar je kunt ook met vijf minuten beginnen! De sleutel is om consistent te zijn. Gedurende deze tijd creëer ik gevoelens van vrijheid, gemak en opwinding. Dit zijn allemaal gevoelens die ik zou hebben als er gemakkelijk geld in mijn leven zou stromen. Hoe zou jij je voelen als je elke maand je gelddoelen haalt?

Begin dus nu die gevoelens te voelen! En naarmate dat gevoel zich voordoet, zullen zich nieuwe kansen aan je voordoen en zullen er nieuwe creatieve ideeën beginnen te stromen. Het is belangrijkste is om hiermee plezier te hebben!

Ik weet dat geld een eng onderwerp kan zijn om te bespreken of dat het een taboe lijkt om te zeggen dat je er meer van wilt, maar overvloed en rijkdom is onze natuurlijke erfenis. Waarom niet achter een paar grote gelddoelen aan? We zijn het waard! Vertel jezelf dit dan ook dagelijks en binnenkort zal je bankrekening ermee instemmen.

Geniet van je reis naar meer rijkdom en vrijheid.Interessante blogs

Geld verdienen en Verlangen
Is dit je laatste kans?

Mis nooit meer een goed verhaal...

 Schrijf je in voor de rijkdom en vrijheid inspiratie!