Oriëntatie coaching call 

 

 

 


Ronny Heeg

Geld coach

Ontdek of Coaching met mij iets voor jou is

Weet je niet zeker of Geld coaching iets voor jou is? 
Wil je mij eerst leren kennen en kijken of het klikt?


Dat begrijp ik volkomen en ook ik vind het belangrijk dat we een bepaalde connectie hebben om coaching de moeite waard te maken.

Daarom kun je een oriëntatie call boeken voordat je je eerste coaching boekt. Zo kun je mij leren kennen en een goed beeld krijgen van wat ik voor jou kan betekenen.

Deze introductie call duurt maximaal 30 minuten en zou je (en mij) een goed inzicht moeten geven in hoe toekomstige sessies eruit zullen zien.

De introductie call wordt gehouden via Zoom (videobellen).

Over Ronny

Sinds 2017 is hij serieus bezig met geld management en zijn vermogen te laten groeien. In het begin groeide zijn vermogen maar langzaam.
Echter gaf hij niet op want zijn doel is vrijheid.

Daarom blijft hij investeren in kennis en werkt hij continu aan zijn geld mindset.

Nu is hij lekker op weg en is het tijd om terug te geven aan de wereld en helpt hij mensen die net zo als hem een leven willen creëren in rijkdom en vrijheid zodat ze hun droom leven kunnen gaan leiden.

Dit is wat mensen zeggen over Ronny

 

Michaela Wierdsma
Enthousiast en een voorbeeld van vrijheid

Ik heb Ronny leren kennen als een gedreven enthousiasteling die bewuste keuzes maakt. Zowel zakelijk als privé. Hoe de keuze ook uitvalt het is een groot leerproces voor hem, wetende dat het leven niet alleen uit pieken maar ook uit dalen bestaat. Zijn ondernemendheid maakt het qua financiën spannend. Niettemin, hij is een goed voorbeeld van hoe je toch vrijheid kunt ervaren zonder dat je eerst de lotto moet winnen. Dat dankt hij mede dankzij zijn financieel inzicht.

 

Angelina Jochems
Gedreven en behulpzaam op weg naar financiële vrijheid

Ronny is zeer gedreven rondom de wil om financiële vrijheid te vergaren en daar anderen mee te helpen. Hij zoekt alles uit en komt steeds met nieuwe informatie waar ik iets mee kan. Ik ben heel blij met de kennis en kunde die hij in huis heeft, daar kan ik dan weer mijn voordeel uit halen. Tevens vind ik het fijn om met hem te kunnen sparren over wat de beste optie is rondom bepaalde investeringen.

 

Joyce Louise
Geduldig en een meester in eenvoudig uitleggen

Ik heb Ronny leren kennen tijdens een week coaching in Amerika een aantal jaren geleden. Hij is een meester in het geduldig en eenvoudig uitleggen van dingen. Dankzij hem heb ik in 2022 mijn eerste crypto-investeringen gedaan, iets wat ik zonder zijn uitleg waarschijnlijk nooit had aangedurfd. Hij heeft mij doen beseffen en het vertrouwen geschonken dat ik eveneens stappen vooruit kan zetten op dit gebied. Dank je Ronny voor je enthousiasme en begeleiding!

Waar wacht je op?
Laten we je Geld situatie verbeteren