februari 16

De 5 regels van het rijkdomsbewustzijn

0  comments

Als ik je zou vragen wil jij meer rijkdom in je leven?
Dan weet ik wel bijna zeker dat je JA antwoord.

Veel mensen willen wel meer rijkdom in hun leven, of het nu gaat om geld, vrijheid, gezondheid of wat voor jou ook voor rijkdom staat.

Wat het ook is dat je wilt, het is mogelijk!

Alleen zul je wel eerst je bewustzijn moeten aanpassen.
Je huidige bewustzijn houdt de rijkdom die jij wenst namelijk tegen.

Als je de regels van het rijkdomsbewustzijn, bewust gaat toepassen kan het niet anders zijn dan dat je leven rijker wordt.

De 5 regels van het rijkdomsbewustzijn zijn:
 1. Ga uit van overvloed, niet van vanuit schaarste
  Als je bijvoorbeeld zegt dat kan ik niet betalen, dan denk je in schaarste.
  Of dat is duur, ook zo’n mooi voorbeeld. Wie bepaalt dat iets duur is?
  Jij!
  Is het niet beter om te denken, hoe ga ik dat betalen of, hoe ga ik dat geld bij elkaar krijgen en dat is een eerlijke prijs!
  Dat klinkt toch veel positiever?

 2. Krijg duidelijk waar je staat
  Schrijf eens een brief aan “Geld” alsof het een persoon is. En vertel daarin hoe je over geld denkt. Ontleed de brief daarna regel voor regel en leg je verhaal rond geld bloot.

  Wat voor mooie verhaal heb jij geproduceerd? Dient het je wat je in die brief aan “Geld” hebt geschreven, om rijk te worden of is het tijd om het script van je verhaal aan te passen? Change your story en je leven zal veranderen.

 3. Krijg duidelijk waar je wilt zijn
  Hoe veel geld wil je nu werkelijk verdienen? Wat wil je nu echt met je leven doen?
  De meeste mensen leven gewoon van dag tot dag en dat is prima als dat je gelukkig maakt. Maar ik vermoed dat, dat niet voor jou opgaat. Anders las je nu deze blog niet.

  Om geld te krijgen, moet het heel duidelijk voor je zijn, wat voor soort leven je echt gelukkig maakt. Wees eerlijk tegen jezelf, want je leeft maar één keer. Welke ervaringen en bezittingen helpen je bij het werk wat je wilt doen en welk soort leven zou je erg graag willen leven?

  Achterhaal hoeveel het zal gaan kosten en ga dan aan de slag met een standvastige vastberadenheid om het geld te manifesteren dat je nodig hebt om dat leven te creëren.

 4. Verhoog je frequentie
  Geld op zich betekent niets. Het is een stuk papier of een stukje metaal. Het is de energie eromheen die het relevant maakt. Als je gelooft dat je maar €15,- per uur waard bent, dan straal je die frequentie van energie uit. Als je gelooft dat je €100,- per uur waard bent, dan straal je die frequentie van energie uit.

  Waar zit jij qua energie met wat je verdient? En waar wil je zijn?
  Je kunt hierachter komen door goed duidelijk te krijgen wat voor leven je echt wenst te leven en wat voor inkomen daarbij hoort.

  Zit je nog niet op de juiste frequentie push jezelf dan om meer te gaan verdienen.

 1. Blijf in vorm
  Je moet je frequentie hooghouden en je geloof in dat je je droomleven werkelijkheid kunt maken, moet sterk zijn. Anders loop je het risico om terug te vallen in het hebben van je oude leven waarbij je van dag tot dag leeft.

  Als je je rijkdomsspier wil trainen en in vorm wil houden is het raadzaam om boeken over rijkdom te lezen of podcast te luisteren. Je te omringen met mensen die ook meer uit het leven willen halen, een paar stappen verder zijn dan jou of al een leven in rijkdom leven.


Nu weet je wat de 5 regels zijn van het rijddomsbewustzijn en is het tijd voor actie, verspil geen tijd want dat is zonde als je serieus rijkdom in je leven wilt creëren.

Jouw rijkdom wacht op jou in het universum. Dus ga aan de slag zodat het naar je toe kan stromen.

Geniet van je reis naar meer rijkdom en vrijheid.Interessante blogs

Geld verdienen en Verlangen
Is dit je laatste kans?

Mis nooit meer een goed verhaal...

 Schrijf je in voor de rijkdom en vrijheid inspiratie!