oktober 24

De snelweg naar financiële vrijheid

0  comments

Als ik je vraag; wil je snel of langzaam financiële vrijheid bereiken dan zul je hopelijk snel als antwoord geven. Is je antwoord inderdaad ja lees dan snel verder is je antwoord nee dan kun je nu stoppen en arm blijven, want de langzame weg is de weg van uitstellen.

Om snel financieel vrij te worden zijn er 8 regels die je moet volgen

Ik hoor je denken maar ik heb geen cent over op dit moment, ik kom maar net rond. Geen probleem deze 8 regels gaan je helpen, alleen zal je snelweg iets langer zijn dan iemand die al wat geld achter de hand heeft.

De 8 regels zijn:

 1. Vrijheids-mindset
  Het is van belang dat je je mindset traint om positief te denken zodat je gaat geloven dat het echt mogelijk is om financieel vrij te worden. Ik bedoel hier niet alleen je bewuste denken maar ook je onbewuste denken. Het onbewuste denken (onze gedachtes) is vaak wat ons saboteert en vandaar erg belangrijk om die te veranderen zodat het ons steunt om financiële vrijheid te creëren
 1. Heb een doel en een plan om het te bereiken
  Bepaal voor jezelf wat het bedrag is wat je nodig hebt om maandelijks rond te komen. Maak vervolgens een plan hoe je dat zou kunnen verdienen op een manier waarmee je iemand anders zijn problemen oplost.
 1. Geef minder uit dan dat je verdient
  Het klinkt zo simpel! Maar er zijn heel veel mensen die maandelijks meer uitgeven dan dat ze verdienen. Dit komt mede doordat we op krediet kunnen kopen, door creditcards & leningen zoals betaal over 6 maanden. Maar om financieel vrij te worden zul je toch echt iedere maand minder moeten uitgeven dan dat je verdient, anders kun je namelijk geen geld sparen.
 2. Beheer je geld anders beheert je geld jou
  Je geld beheren/managen is een gewoonte die je moet bezitten, want anders heb je geen idee waar je geld heen verdwijnt! Doe je dit nog niet, begin er dan nu mee, want het is makkelijker te leren met een klein inkomen/vermogen dan als het groter is.
 3. Verdien veel meer geld
  Misschien denk je nu, dat kan ik niet! Wel dan is het tijd om aan je mindset te gaan werken. Zodra je mindset/gedachten zo hebt geprogrammeerd dat je gelooft dat je dat wel kunt ondanks dat het misschien in je huidige baan niet mogelijk is dan is het tijd om een specifiek probleem voor mensen op te gaan lossen of te investeren op de aandelenmarkt.
 4. De kracht van waardering
  Waardeer het geld wat je bezit en investeer het zo dat het je investering vergroot. Waardering en het opnieuw investeren van je inkomsten zijn de meest populaire manier om je geld te laten groeien, en hoe mensen hun vrijheid en zelfs rijkdom creëren.
 5. Creëer passief inkomen
  Door het creëren van passie inkomen kun je geld verdienen zonder je eigen tijd en energie erin te steken. Oké je zult er wat tijd in moeten steken om het te creëren of om het bij te houden, maar het is niet zo intensief als een baan van 40 uur. Met het creëren van passief inkomensstromen kun je financieel vrij worden in zo’n 3 a 7 jaar.
 6. Bijdrage
  Geef financiële steun aan een goed doel waar je achter staat om zo mensen te helpen die het nodig hebben. Wacht hier niet mee totdat je meer inkomen hebt, maar pas het nu al vast toe. Op die manier train je deze mooie gewoonte en gaat het je ook makkelijker af als je meer verdient. Want als je het je nu niet aanleert en je hebt er moeite mee dan heb je er ook moeite mee als je meer verdient en misschien wel meer omdat je dan als je een bepaald percentage van je inkomen weggeeft dat bedrag het alleen maar moeilijker maakt omdat het zo groot is.

Geniet van je reis naar meer rijkdom en vrijheid.Interessante blogs

De vier stadia van financiële vrijheid: Een stapsgewijze gids naar onafhankelijkheid

Mis nooit meer een goed verhaal...

 Schrijf je in voor de rijkdom en vrijheid inspiratie!