februari 15

Een nieuw verhaal over overvloed, geld en financiële welzijn

0  comments

Als je huidige realiteit je niet aanstaat is het tijd voor een nieuw verhaal om de overvloed te creëren die jij wilt.

Het maakt niet uit wat je realiteit is!

Die realiteit is te veranderen door aan jezelf een ander verhaal te gaat vertellen.
Blijf je jezelf hetzelfde verhaal vertellen als altijd, dan blijft je huidige realiteit ook gelijk.

Dit klinkt misschien wat onwerkelijk omdat wij als mensen zijn geprogrammeerd om actie te nemen om onze werkelijkheid te veranderen.

Maar ik kan je uit eigen ervaring vertellen dat actie met de verkeerde energie je niet het resultaat gaat geven wat je wilt.

Zo raakte ik in maart 2020 mijn inkomstenbron kwijt, niet leuk maar de werkelijkheid zoals bij vele andere freelancers in de horeca en catering branche, en ook andere branches.

Ik was al bezig met een online coachingsbedrijf en besloot na mijn eerste dip daar vol voor te gaan. Echter zat er de verkeerde energie achter waardoor al het werk wat ik deed niet opleverde wat ik wilde. Behalve meer frustratie, waardoor ik uiteindelijk besloot om te stoppen.

Nu een paar jaar later begrijp ik het, want mijn gedachtegang ondersteunde niet waar ik mee bezig was. Mijn gedachten vibreerden heel iets anders, namelijk dat ik niet genoeg geld, genoeg inkomen heb. Deze gedachten zorgden ervoor dat ik vervolgens ook ook ging denken, je bent niet goed genoeg, wie zit er nu op jou te wachten. Ja als dat door je hoofd gaat kun je het wel vergeten dat het je lukt om een succesvol online coachingsbedrijf op te zetten.

Verander je verhaal en vertel jezelf wat je echt wilt…

Door mijn verhaal te veranderen en dat constant te herhalen verandert je energetische vibratie waardoor je andere dingen aan gaat trekken.

Echter is het wel van belang dat je nieuwe verhaal vanuit overvloed is geschreven. En niet vanuit schaarste of gebrek, doe je dit wel dan trek je dat aan omdat je energie daarop is afgestemd.

Het proces is heel simpel maar niet gemakkelijk.

Het proces klinkt heel simpel maar ik kan je vertellen dat het in het begin zeker niet gemakkelijk is. Want je gedachten die je al heel lang hebt gedacht zijn sterk en die wijken niet zomaar. Dat vraagt tijd, wilskracht en discipline.

Maar het goede nieuws is: dat als ik het kan jij het ook kunt.

Verander dus vandaag nog het financiële verhaal wat je jezelf vertelt zodat je meer overvloed en financiële welzijn in je leven kunt gaan creëren. 

Geniet van je reis naar meer rijkdom en vrijheid.Interessante blogs

De vier stadia van financiële vrijheid: Een stapsgewijze gids naar onafhankelijkheid

Mis nooit meer een goed verhaal...

 Schrijf je in voor de rijkdom en vrijheid inspiratie!