februari 2

Gebruik je innerlijke om het uiterlijke in harmonie te brengen

0  comments

Het is heel normaal en gezond om je geluk eerst in de buitenwereld te zoeken. Ieder van ons wil zijn levensomstandigheden tenslotte zo vormen dat hij zich goed kan voelen. En ja, we hebben inderdaad een paar basisbehoeften nodig. Zoals een dak boven ons hoofd, kleren om te dragen en eten om ons lichaam te voeden.

Het probleem begint meestal pas wanneer we ons geluk aan talloze voorwaarden verbinden en daardoor in de “ik moet nog” val trappen. Waarschijnlijk ken je deze val wel, die ons voorspiegelt dat het geluk nog zal komen. De gedachtegang is daarbij altijd dezelfde:

Eerst moet ik nog….

  • Meer geld verdienen

  • een groter/mooier huis kopen

  • die auto kopen

  • de juiste partner vinden

  • en ga zo maar door…..

En dan pas zal ik gelukkig zijn en eindelijk van het leven kunnen genieten.

Vervolgens duiken er steeds weer wensen op die we eerst nog willen vervullen, of uitdagingen die we eerst nog moeten oplossen. En zo stellen we het gelukkig worden uit.

Je bent niet de enige die hier last van heeft!

Bijna iedereen heeft hier last van en ik vind dat persoonlijk ook niet zo vreemd in onze huidige wereld met social media en een cultuur van meer en meer willen.

Echter als je naar je innerlijke stem luistert weet je wat genoeg is voor jou zodat je een gezond en gelukkig leven kunt leven. In plaats van dat je steeds maar meer en meer achter najaagt terwijl je niet geniet van het leven.

Luister daarom naar je innerlijke stem en geniet van het leven. Dan krijg je ook vanzelf wat je nodig hebt om nog meer van het leven te kunnen genieten.

Ik weet het, dit is niet gemakkelijk!
Ook ik heb hier mijn uitdagingen en spreek dus uit ervaring. Maar wie geduldig is en doorzet komt iedere keer een stapje verder. Hierdoor creëer je innerlijke kalmte waardoor je jezelf goed gaat voelen. En je uiteindelijk ook harmonie in je buitenwereld creëert.

Geniet van je reis naar meer rijkdom en vrijheid.Interessante blogs

Mis nooit meer een goed verhaal...

 Schrijf je in voor de rijkdom en vrijheid inspiratie!