september 13

Geef de armen het geld van de rijken en wacht tien jaar, wie is er dan rijk?

0  comments

Als je op dit moment de arme mensen rijk zou maken en de rijke mensen arm, en dan tien jaar wacht (vooruitkijken) dan zouden de mensen die oorspronkelijk rijk waren weer rijk zijn en de mensen die oorspronkelijk arm waren weer arm zijn.

Waarom?

Omdat de rijke mensen namelijk een deel van hun geld houden en de arme het uitgeven.
En dat is direct het geheim van rijkdom, dat je een deel van je geld moet houden.

Dit is iets wat de rijken heel goed begrijpen en uitvoeren, maar helaas gaat dit bij de armen en middenklasse fout. Voor veel mensen betekent geld en het beheer er van een conflict tussen verlangens en emoties. Simpel gezegd we willen ons deel van de taart en willen hem nu direct opeten.

Rijke mensen hebben echter ontdekt dat het handig is om de taart niet in één keer op te eten maar ook een stuk te bewaren. Hierdoor kunnen zij leuke dingen kopen zoals mooie huizen, auto’s en boten. Doordat zij heel bewust keuzes maken over hoe ze hun geld uitgeven kunnen zij die leuke dingen kopen en daarnaast ook nog geld bezitten. Dit is een discipline die iedereen zich kan aanleren.

Wat heb je liever?

A) De nieuwste gadget, het grootste huis en daarnaast geldzorgen (leningen)
OF
B) een leuk huis en een vooruitzicht op een pensioen zonder geld zorgen?

Ik ga er niet vanuit dat je antwoord A hebt gekozen, want Altijd Geld Genoeg met de Slim Geld Formule gaat over slim met je geld omgaan zodat je geld weet vast te houden waardoor je financiële zekerheid kunt opbouwen en daarna financiële vrijheid.

Het maakt niet uit of je nu blut bent of een leuke spaarrekening hebt, ook doet het er niet toe in wel stadium jij je van je financiële vrijheidsreis bevindt. Het gaat om de stappen die je kunt zetten om je financiële situatie te verbeteren en je route naar rijkdom te vinden.

Geniet van je reis naar meer rijkdom en vrijheid.Interessante blogs

Mis nooit meer een goed verhaal...

 Schrijf je in voor de rijkdom en vrijheid inspiratie!