november 4

Zijn Armoede en blut blijven ziektes?

0  comments

Armoede en blut blijven zijn ziektes die wij zelf creëren met onze mindset. Misschien lees je dit nu en denk je jij bent gek!…. Dan wil ik je aanraden om zeker verder te lezen want je gedachten zijn rete sterk en bepalen je mindset.

Armoede en blut blijven zijn dus ziektes die wij zelf creëren door onze mindset

Je Mindset bepaalt hoe je over dingen denkt en hoe je handelt in bepaalde situaties. Voor een groot deel gebeurt dit door onze onbewuste gedachtes, want als ik je vraag haal jij bewust adem of doe je dit automatisch. Dan is je antwoord automatisch en dat houdt in dat onze ademhaling wordt aangestuurd door onze onbewuste gedachtes. Hetzelfde geld voor fietsen, éénmaal aangeleerd gaat dat ook voor een groot deel automatisch door onbewuste gedachtes.

Dit geld ook voor blut zijn of in armoede leven, ongeacht hoeveel geld je verdient. Want er zijn mensen die weinig geld verdienen en in rijkdom leven en mensen die veel verdienen maar nog steeds het gevoel hebben blut te zijn of voor hun gevoel in armoede te leven.

Hoe je je voelt ligt aan je mindset en dan voornamelijk aan je onbewuste gedachtes over geld. Nu ben je zeker niet 100% verantwoordelijk over hoe jij over geld en rijkdom hebt leren denken. Maar wel over of die gedachten je nu nog helpen!

Want als jij blut bent of in armoede leeft dan heb jij negatieve onbewuste geldgedachtes die je blut of arm houden. Gelukkig kun je jezelf genezen van deze ziekte door je bewust af te vragen of bepaalde gedachtes nog wel waar zijn.

Vraag jezelf: Helpt deze gedachte mij om rijkdom in mijn leven te creëren?

Is het antwoord nee, dan is het tijd om afscheid te nemen van die gedachte en die te vervangen door een positieve gedachte zodat je de rijkdom die je graag in je leven wil hebben kunt gaan creëren.

Misschien denk je nu! Dat klinkt logisch, maar denk nu eens even na over hoe vaak jij dingen doet waardoor jij je niet lekker voelt. Je doet dit namelijk heel vaak!

Voorbeeld:

Ik ga naar mijn werk omdat het de rekeningen betaald, maar eigenlijk ben ik daar helemaal niet op mijn plek meer. De uitdaging is eruit in mijn huidige functie, de werkdruk is te hoog en al dat geroddel word ik ook niet vrolijk van. Maar ik ga toch omdat ik niet weet wat anders te doen en accepteer de pijn.

Het voorbeeld wat ik net benoemde is een veel voorkomende situatie in de wereld en deze komt voort uit de ziekte armoede en blut zijn die ontstaat door onze mindset die je alsmaar vertelt dat kun je niet hebben wat je wil omdat dat te riskant is of je bent te onervaren. Zo kan ik nog wel even doorgaan, maar ga er vanuit dat de boodschap nu wel duidelijk is.

Mijn punt is:

Word je meer bewust van waar jij blij van wordt en ga dat doen. Check je gevoelens voordat je iets doet of zegt. Voelt het niet goed doe het dan niet of zeg gewoon nee. Oefen het regeren op situaties volgens hoe je je voelt in plaats van te reageren op basis van je oude overtuigingen en angsten.

Let op jezelf, je bent geweldig als je onvolmaakte zelf. Doe bewust een poging om jezelf te geven wat je nodig hebt in je leven, inclusief alle rijkdom die je wenst.

Geniet van je reis naar meer rijkdom en vrijheid.Interessante blogs

De vier stadia van financiële vrijheid: Een stapsgewijze gids naar onafhankelijkheid

Mis nooit meer een goed verhaal...

 Schrijf je in voor de rijkdom en vrijheid inspiratie!